Betalen kan online via de afrekenmodule van Snaren.nl of in onze winkel.

Wij bieden u diverse betaalmogelijkheden, zoals:


iDEAL

iDEAL is de meest eenvoudige en veilige betaalmethode voor online betalingen binnen Nederland. U betaalt via de u bekende manier van internetbankieren bij uw bank. Betalen via iDEAL is tevens de snelste manier om uw bestelling te betalen. Betaling met iDEAL is bovendien voor u geheel gratis!


Mistercash

Het online betalen met Mistercash gaat zeer snel en is zeer veilig. Je betaling is binnen enkele seconden aan de begunstigde overgemaakt en het bedrag wat je wilt betalen wordt direkt van je rekening afgeschreven. Je behoudt hierdoor een duidelijk overzicht van je bankrekening. Bij Mistercash wordt het dus niet aan het einde van de maand in één keer afgeschreven waardoor je soms het overzicht kan verliezen. Verder zitten er ook geen extra kosten aan verbonden wat bij het betalen met een credit card vaak wel het geval is. Mister cash heeft dus vele voordelen ten op

zichten van een credit card en is net zo snel.

 

Direct e-Banking

direct ebanking is een eenvoudige, snelle en veilige online-betaalmethode , die gebaseerd is op online banking. Bij het betalen met direct ebanking wordt u via een beveiligde verbinding verder geleid

naar uw online bankrekening bij uw financiële instelling. Hier meldt u zich aan en bevestigt u de betaling met een TAN, Random Reader of Digipas.

 

Vooruitbetaling per bank

U kunt kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken aan Snaren.nl.nl. U dient dan zelf de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer u deze betaalmethode kiest, dan ontvangt u van ons alle benodigde betaalgegevens via e-mail nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Ook een vooruitbetaling per bank betaalt u niets extra.

Vooruitbetalen is een gemakkelijke en veilige betalingsmethode. Wel zal het bedrag één tot enkele dagen onderweg zijn voordat Snaren.nl.nl de betaling ontvangt. Dit kan de levering vertragen. Zodra de betaling binnen is ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt diezelfde dag, mits op voorraad, uw bestelling verzonden.

 

 

Contant in onze vestiging

Wanneer u de artikelen komt afhalen bij onze vestiging in ‘s-Hertogenbosch dan kunt u er voor kiezen om de artikelen contant te betalen. Op deze manier betaalt u geen verzendkosten.


PIN-betalingen in onze vestiging

Bestellingen kunnen in onze winkel ook met PIN betaald worden. Dit geldt echter uitsluitend voor Nederlandse klanten.

 

Op rekening voor bedrijven

Bedrijven kunnen in overleg met Snaren.nl een bestelling op rekening geleverd krijgen. Hiervoor gelden enkele voorwaarden:

- U heeft al eerder bestellingen bij Snaren.nl.nl geplaatst en betaald.
- U bent ingeschreven bij de KvK en kunt een uitreksel van niet ouder dan 6 maanden
  overleggen.

- Het minimale orderbedrag is € 250,- excl. BTW, bij kleinere orders wordt €10,-
  administratiekosten in
rekening gebracht

Wilt u meer weten over deze betaalmogelijkheid neemt u dan contact met ons op.Rekeninginformatie Snaren.nl

Binnen Nederland kan gebruik gemaakt worden van ons ING rekeningnummer:
64.94.601, ten name van: Spaendonck Sport
Vestigingplaats: ‘s-Hertogenbosch
Onder vermelding van uw ordernummer

 

Buiten Nederland kangebruik gemaakt worden van ons
IBAN ING rekeningnummer:
IBAN: NL 03 INGB 0006494601
BIC: INGBNL2A
Ten name van: Spaendonck Sport Nederland
Vestigingsplaats: ‘s-Hertogenbosch
Onder vermelding van uw ordernummer
Geannuleerde bestellingen

Reeds betaalde bestellingen die u wilt retourneren worden gecrediteerd door de administratieafdeling van Snaren.nl.nl. U ontvangt hiervan desgewenst een creditfactuur en de betaling ontvangt u altijd via rekeningoverschrijving. Vergeet niet bij de annulering van de bestelling uw rekeningnummer te vermelden.

 

Veilig en Betrouwbaar betalen

 

 

Winkelkar  

Geen artikelen

Verzending €0.00
BTW €0.00
Totaal €0.00

Prijs incl. BTW

Winkelkar Afrekenen

In prijs verlaagd!